دسیسههای روانی و تسلیحات انرژیزایی روانی
باید دانست که بُعد توسعه فوق سرّی فنآوریهای روانی و انرژیزایی روانی یا «سایکوترونیک»، یک فنآوری کاربردی به منظور به زنجیر کشیدن ذهن و جسم افراد است که میتواند تهدید بیسابقهای را برای جامعه بشری ایجاد کند. با افزایش سرعت انتقال اطلاعات بین مغز و ماشین و همچنین افزایش توان و تقویت نیروی دستگاهها، آنچه که دیروز بعید به نظر می رسید دیگر امکانپذیر شده است، امروز سلاحهای سایکوترونیک از لابه لای صفحات داستانهای علمی تخیلی بیرون آمده و به واقعیت تبدیل شده اند.
تاریخ ، سرشار از داستانهایی است که در آنها به استفاده از نیروهای روانی توسط زنان و مردان جادوگر، ساحر و افسونگر جهت شفاگری و یا خصم اشاره شده است. آنها در اکثر این موارد از ابزارها و تکنیکهایی نیز نظیر گرزهای جادویی، گویهای بلورین، آینهها، طلسم و تعویذها و کلاههای مخروطی شکل استفاده میکردند که با نیروهای ذاتی خود آنان تقویت و تکمیل میشد . به کارگیری این ابزار جادویی را میتوان استفاده از نخستین ابزار و سلاحهای انرژیزایی روانی به شمار آورد.
امروزه توانایی های فوق العادة انسان و ابزارهای خارقالعادهای که استفاده میکردهاند، تحت عنوان تواناییهای فراروانی و تسلیحات سایکوترونیک مطرح میشود. جنبة خیرخواهانه یا مخرب داشتن این اهداف و نیک یا شر بودن آنها، بستگی به عامل انسانی به کارگیرندة این نیروها دارد که آیا بر مبنای موازین اخلاقی و دیدگاه روحانی و یا بر اساس قوانین نظام باطنی عمل میکند یا خیر؟
واژه « سایکوترونیک» و نه حاصل کاربردی و عملی آن، ابداع دو پژوهشگر اهل چکسلواکی، یکی دکتر «زنیک رژداک1»، پایهگذار انجمن بینالمللی تحقیقات سایکوترونیک و دیگری «رابرت پاولیتا2» مخترع بازنشسته ماشینهای صنعتی است که ادعای طراحی و ساخت حدود هشتاد «مولد سایکوترونیکی» را داشت.
در کشور چکسلواکی مدتهاست که وسایلی با طرز کار مشابه با نامهای ژنریک از قبیل دستگاههای «رادیونیک3» ، «سایونیک4» و «هیرونیموس5» وجود دارد. وجه مشترک همه آنها سادگی بیش از حد آنهاست که گاه فقط یک هادی انرژی زیستی یا الکتریکی را در بر میگیرد. کاربَر یا فرد حساس، نوعی ارتباط فراروانی با این دستگاه برقرار میکند، درست شبیه همان ارتباطی که «گمانهزن» با میله چوبیاش دارد. متخصصان رادیونیک چنین ادعا میکنند که تمام مواد معدنی، گیاهان، بیماریها و غیره، ارتعاش یا ویژگی الکترومغناطیس خاصی دارند که به اصول تجزیه و تحلیل طیف نگاری نوین «اسپکتروگراف6» بیشباهت نیست. «تی.سی.لتبریچ7» متخصص فقید و مشهور انگلیسی در علوم ماوراءالطبیعه، عقیده داشت که حتی افکار هم ویژگیهای خاص غیرقابل اشتباه خود را دارند.
ویژگیهای فنآوری انرژیزایی روانی از نظر علمی، دو دسته است، یکی امکان انتقال اطلاعات از مغز به ماشین و دوم میزان انرژی بسیار کمی که این دستگاهها برای کار کردن به آن نیاز دارند.